Syndetics cover image
Image from Syndetics

Djurens dräkter / [text:] Världsnaturfonden WWF ; [illustrationer:] Oskar Jonsson.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Världens vilda djurPublisher: [Solna] : Stockholm : Världsnaturfonden WWF ; Bonnier Carlsen, [2023]Manufacturer: 2023Description: 29 onumrerade sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179790172
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 590 23/swe
Other classification:
  • Ug,u
Summary: Naturen är full av spännande djur som ser väldigt olika ut på utsidan. Bläckfiskar, kameleonter och stenfiskar kan i ett huj byta skepnad och försvinna genom att ändra färg eller form på huden. Det vandrande bladet är nästan omöjligt att få syn på och det äter just … blad. Den stora sjöelefanten gör som ormen och kryper ur sitt skinn men oj, vad det luktar illa under tiden! Myrkotten har ett vasst pansar som skydd mot rovdjur och nyckelpigan signalerar med sin färg att den inte smakar gott.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2024_2
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Facklitteratur Alingsås Barn & Unga - Entréplan uUg Available 80072155628
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Facklitteratur Alingsås Barn & Unga - Entréplan uUg Available 80072155626
Total holds: 0

Naturen är full av spännande djur som ser väldigt olika ut på utsidan. Bläckfiskar, kameleonter och stenfiskar kan i ett huj byta skepnad och försvinna genom att ändra färg eller form på huden. Det vandrande bladet är nästan omöjligt att få syn på och det äter just … blad. Den stora sjöelefanten gör som ormen och kryper ur sitt skinn men oj, vad det luktar illa under tiden! Myrkotten har ett vasst pansar som skydd mot rovdjur och nyckelpigan signalerar med sin färg att den inte smakar gott.

Powered by: Koha