Syndetics cover image
Image from Syndetics

Institutet / Stephen King ; översättning av John-Henri Holmberg.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Stockholm] : Albert Bonniers Förlag, [2019]Manufacturer: 2019Description: 664 sidor 24 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789100180270
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.7374 23/swe
Other classification:
  • Hcee.01
Summary: Luke Ellis har alltid vetat att han är speciell. Det är inte bara hans extrema begåvning, det är också den märkliga påverkan han har på sin omgivning varje gång han blir riktigt upprörd. Det han inte vet är att någon haft ögonen på honom och hans talang länge. En natt blir han kidnappad och flugen till en plats belägen djupt inne i skogarna i Maine: Institutet. Där utnyttjas barn med ovanliga förmågor som brickor i ett farligt globalt spel.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Böcker till kaffet november 2019
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 Hce Available 80062791847
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2019

Luke Ellis har alltid vetat att han är speciell. Det är inte bara hans extrema begåvning, det är också den märkliga påverkan han har på sin omgivning varje gång han blir riktigt upprörd. Det han inte vet är att någon haft ögonen på honom och hans talang länge. En natt blir han kidnappad och flugen till en plats belägen djupt inne i skogarna i Maine: Institutet. Där utnyttjas barn med ovanliga förmågor som brickor i ett farligt globalt spel.

Powered by: Koha