Syndetics cover image
Image from Syndetics

Hit, men inte längre / Maria Maunsbach.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Brombergs, 2019Description: 229 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178090778
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Margit är en djupt uttråkad trettioettåring som inte trivs med det liv hon lever. Den trygge pojkvännen Andreas och hennes socionomutbildning räcker inte. Hon längtar efter något annat. Sökande efter lust och en känsla av kontroll över sitt liv åker Margit från Malmö till Stockholm för att vara otrogen. Där träffar hon Karl. Men det blir inte riktigt som hon föreställt sig. Det hon upplever med honom kan hon inte berätta för någon om.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2019_5
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 Hc Available 80063961739
Bok Bok Ingareds bibliotek Skönlitteratur Ingared Vuxenavdelningen Hc Available 80061483312
Total holds: 0

Originalupplaga 2019

Margit är en djupt uttråkad trettioettåring som inte trivs med det liv hon lever. Den trygge pojkvännen Andreas och hennes socionomutbildning räcker inte. Hon längtar efter något annat. Sökande efter lust och en känsla av kontroll över sitt liv åker Margit från Malmö till Stockholm för att vara otrogen. Där träffar hon Karl. Men det blir inte riktigt som hon föreställt sig. Det hon upplever med honom kan hon inte berätta för någon om.

Powered by: Koha