Syndetics cover image
Image from Syndetics

En fri agent / John le Carré ; översättning av Hans-Jacob Nilsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2019]Manufacturer: 2019Description: 292 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789100180546
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823.914 23/swe
Other classification:
  • Hcee.01
Summary: Nat anar att hans tid som agent närmar sig sitt slut. Men ett sista uppdrag dyker upp och plötsligt är Nat i team med den briljanta Florence, som jagar en oligark med ljusskygga planer. Nat blir badmintonpartner med den unge Ed som vädrar sitt missnöje med att leva i en värld som befinner sig i skuggan av Trump och Brexit. Snart öppnas en dörr mot oväntade samarbeten och Nat -tvingas ut på fältet igen, med både Ed och Florence, och spåren leder österut.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Böcker till kaffet march 2020
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Alingsås bibliotek Skönlitteratur - Deckare Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 Hce Available 80063847960
Bok Bok Alströmergymnasiet Skönlitteratur Alströmergymnasiet Hce Available 80064710790
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2019

Nat anar att hans tid som agent närmar sig sitt slut. Men ett sista uppdrag dyker upp och plötsligt är Nat i team med den briljanta Florence, som jagar en oligark med ljusskygga planer. Nat blir badmintonpartner med den unge Ed som vädrar sitt missnöje med att leva i en värld som befinner sig i skuggan av Trump och Brexit. Snart öppnas en dörr mot oväntade samarbeten och Nat -tvingas ut på fältet igen, med både Ed och Florence, och spåren leder österut.

Powered by: Koha