Syndetics cover image
Image from Syndetics

Vårt lilla landslag spelar VM / Mats Wänblad, Maria Andersson Keusseyan.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Vårt lilla landslagPublisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2020Description: 86 sidor illustrationer 21 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129717259
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf
Summary: Milan som driver områdets närbutik har kommit på en jättebra idé: Han ska ordna en fotbollsturnering! Norrgården, Tunnelgården och Sveagården ska ställa upp med varsitt lag, sju spelare i varje. Emi och Ficke blir lagledare för Sveagården. Men vilka mer ska vara med? Hassan och William kan de ju fråga, och kanske Lara, men finns det några fler på gården som gillar att spela fotboll? Efter många om och men får de ihop ett lag, och turneringen kan börja. Men blir det verkligen så kul som de tänkt sig? Tunnelgården har ju Jusse i sitt lag, han är den bästa fotbollsspelaren i hela skolan. Kommer Sveagården att åka på storstryk? Kul och viktigt om laganda, samarbete och kompisar. Och om fotboll såklart!
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Månadens boktips
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Skönlitteratur - Idrott Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcf Checked out 2024-02-26 80064856996
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Skönlitteratur - Idrott Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcf Available 80064856998
Barnbok Barnbok Ingareds bibliotek Skönlitteratur - Idrott Ingared Barn- och Unga Hcf Available 80064904922
Barnbok Barnbok Sollebrunns bibliotek Skönlitteratur - Idrott Sollebrunn Barn- och Unga Hcf Available 80064854122
Total holds: 0

Originalupplaga 2020

Milan som driver områdets närbutik har kommit på en jättebra idé: Han ska ordna en fotbollsturnering! Norrgården, Tunnelgården och Sveagården ska ställa upp med varsitt lag, sju spelare i varje. Emi och Ficke blir lagledare för Sveagården. Men vilka mer ska vara med? Hassan och William kan de ju fråga, och kanske Lara, men finns det några fler på gården som gillar att spela fotboll? Efter många om och men får de ihop ett lag, och turneringen kan börja. Men blir det verkligen så kul som de tänkt sig? Tunnelgården har ju Jusse i sitt lag, han är den bästa fotbollsspelaren i hela skolan. Kommer Sveagården att åka på storstryk? Kul och viktigt om laganda, samarbete och kompisar. Och om fotboll såklart!

Powered by: Koha