Syndetics cover image
Image from Syndetics

Bergtagen / Camilla Sten.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Järvhögatrilogin ; 1Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2020Manufacturer: 2020Description: 380 sidor 20 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129721560
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01,u
Summary: En elev försvinner från Järvhöga Läroverk, en gammal internatskola belägen i Jämtlands skogar. En kedja av skallgångar, polisutredningar och ryktesspridning drar igång. Julia, som går på ortens gymnasium, deltar i sökandet först av ren tristess, men snart blir hon alltmer indragen. Det visar sig snart att det inte är första gången en ung pojke från skolan har försvunnit ut i skogen för att aldrig mer återvända. Stark spänning och magisk realism i Bergtagen, första delen i en trilogi där förflutet och nutid vävs ihop i ett samhälle där alla känner alla.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Månadens boktips
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Skönlitteratur - Spökhistorier Alingsås Barn & Unga - Entréplan uHc Checked out 2024-02-27 80062793785
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Unga vuxna Plan -1 uHc Available 80062486743
Barnbok Barnbok Sollebrunns bibliotek Skönlitteratur Sollebrunn Barn- och Unga uHc Available 80062495960
Total holds: 0

Originalupplaga 2020

En elev försvinner från Järvhöga Läroverk, en gammal internatskola belägen i Jämtlands skogar. En kedja av skallgångar, polisutredningar och ryktesspridning drar igång. Julia, som går på ortens gymnasium, deltar i sökandet först av ren tristess, men snart blir hon alltmer indragen. Det visar sig snart att det inte är första gången en ung pojke från skolan har försvunnit ut i skogen för att aldrig mer återvända. Stark spänning och magisk realism i Bergtagen, första delen i en trilogi där förflutet och nutid vävs ihop i ett samhälle där alla känner alla.

Powered by: Koha