Syndetics cover image
Image from Syndetics

Pärlor av glas / Camilla Lagerqvist.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2020Manufacturer: 2020Description: 175 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179755898
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg/DR
Summary: Med bara en resväska står fjortonåriga Nessa vid den dammiga landsvägskanten. Väskan är tom, sånär som på en bunt brev och lite krimskrams som hennes mamma sålt i traktens gårdar. Men nu är mamma död, och Nessa äger ingenting och har ingenstans att ta vägen. Tills en bil plötsligt bromsar in vid vägkanten. Detta blir startskottet för en resa som Nessa aldrig kunnat drömma om, som ska leda henne till fantastiska platser och oväntade bekantskaper.Det är en ny tid, när världen knappt har återhämtat sig efter första världskriget. Nu kan sår börja läkas, och gamla hemligheter och lögner kan avslöjas. Kvinnor kan klippa av sig håret, och dansa jitterbug och köra bil - och vara med om äventyr.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: BTK2020_12
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Kapitelbok - Historia Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcg Available 80065473914
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Kapitelbok - Historia Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcg Available 80065473912
Barnbok Barnbok Ingareds bibliotek Kapitelbok - Historia Ingared Barn- och Unga Hcg Available 80065350748
Barnbok Barnbok Sollebrunns bibliotek Kapitelbok - Historia Sollebrunn Barn- och Unga Hcg Available 80065472510
Total holds: 0

Originalupplaga 2020

Med bara en resväska står fjortonåriga Nessa vid den dammiga landsvägskanten. Väskan är tom, sånär som på en bunt brev och lite krimskrams som hennes mamma sålt i traktens gårdar. Men nu är mamma död, och Nessa äger ingenting och har ingenstans att ta vägen. Tills en bil plötsligt bromsar in vid vägkanten. Detta blir startskottet för en resa som Nessa aldrig kunnat drömma om, som ska leda henne till fantastiska platser och oväntade bekantskaper.Det är en ny tid, när världen knappt har återhämtat sig efter första världskriget. Nu kan sår börja läkas, och gamla hemligheter och lögner kan avslöjas. Kvinnor kan klippa av sig håret, och dansa jitterbug och köra bil - och vara med om äventyr.

Powered by: Koha