Syndetics cover image
Image from Syndetics

Nattexpressen : en berättelse i 24 kapitel / Karin Erlandsson, Peter Bergting.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : [Helsingfors] : Bonnier Carlsen ; Schildts & Söderströms, 2020Manufacturer: 2020Description: 220 sidor illustrationer 24.7 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179752842
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Elvaåriga Danja och hennes familj åker till mormor, som de brukar göra i december. Men den här gången är inte allting som det ska. Mormor säger konstiga saker, är glömsk och svamlar om en viktig nyckel utan att berätta var den finns och vad den leder till. När mormor sen försvinner vet inte Danja vad hon ska tro.Samma natt väcks hon av tågljud från det övergivna tågspåret utanför mormors hus. Det mystiska tåget heter Nattexpressen. Och Danja går ombord ...Nattexpressen tar med Danja på ett hisnande äventyr där tid och rum följer sina egna regler. Hon sätts på svåra prov och får reda på saker om sina morföräldrar hon inte kunnat ana. Men vart har mormor försvunnit, och kommer hon någonsin tillbaka?"Nattexpressen" är en alldeles magisk bok i 24 kapitel, perfekt för högläsning eller att läsa själv!Den är skriven av den prisbelönta författaren Karin Erlandsson, som bland annat gjort stor succé med "Pärlfiskaren".De fantasieggande bilderna med steampunk-inslag står den Augustprisvinnande illustratören Peter Bergting för."Nattexpressen" ges ut tillsammans med Schildts & Söderströms.
Item type: Julbok List(s) this item appears in: BTK2020_12
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Julbok Julbok Alingsås bibliotek Julmedia Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcg Available 80065515228
Julbok Julbok Alingsås bibliotek Julmedia Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcg Available 80065515224
Julbok Julbok Alingsås bibliotek Julmedia Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcg Available 80065515222
Julbok Julbok Ingareds bibliotek Julmedia Ingared Barn- och Unga Hcg Available 80066333986
Julbok Julbok Sollebrunns bibliotek Julmedia Sollebrunn Barn- och Unga Hcg Available 80065556127
Total holds: 0

Originalupplaga i Finland 2020

Elvaåriga Danja och hennes familj åker till mormor, som de brukar göra i december. Men den här gången är inte allting som det ska. Mormor säger konstiga saker, är glömsk och svamlar om en viktig nyckel utan att berätta var den finns och vad den leder till. När mormor sen försvinner vet inte Danja vad hon ska tro.Samma natt väcks hon av tågljud från det övergivna tågspåret utanför mormors hus. Det mystiska tåget heter Nattexpressen. Och Danja går ombord ...Nattexpressen tar med Danja på ett hisnande äventyr där tid och rum följer sina egna regler. Hon sätts på svåra prov och får reda på saker om sina morföräldrar hon inte kunnat ana. Men vart har mormor försvunnit, och kommer hon någonsin tillbaka?"Nattexpressen" är en alldeles magisk bok i 24 kapitel, perfekt för högläsning eller att läsa själv!Den är skriven av den prisbelönta författaren Karin Erlandsson, som bland annat gjort stor succé med "Pärlfiskaren".De fantasieggande bilderna med steampunk-inslag står den Augustprisvinnande illustratören Peter Bergting för."Nattexpressen" ges ut tillsammans med Schildts & Söderströms.

Powered by: Koha