Syndetics cover image
Image from Syndetics

Vi har så roligt när det är jul : Astrid Lindgrens bästa julberättelser / illustrationer: Björn Berg, Kitty Crowhter, Eva Eriksson, Ingrid Vang Nyman och Ilon Wikland.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Language: Swedish Language: Swedish Language: Swedish Language: Swedish Language: Swedish Language: Swedish Language: Swedish Language: Swedish Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2020Description: 124 sidor illustrationer 25 cmContent type:
 • text, still image
Media type:
 • unmediated
Carrier type:
 • volume
ISBN:
 • 9789129725636
Contained works:
 • Lindgren, Astrid, 1907-2002 Hur vi firar jul i Bullerbyn Svenska [aut]
 • Lindgren, Astrid, 1907-2002 Räven och tomten Svenska [aut]
 • Lindgren, Astrid, 1907-2002 Titta Madicken, det snöar! Svenska [aut]
 • Lindgren, Astrid, 1907-2002 Det stora tabberaset i Katthult Svenska [aut]
 • Lindgren, Astrid, 1907-2002 Kajsa Kavat hjälper mormor Svenska [aut]
 • Lindgren, Astrid, 1907-2002 Vi har så roligt när det är jul Svenska [aut]
 • Lindgren, Astrid, 1907-2002 Pippi har julgransplundring Svenska [aut]
 • Lindgren, Astrid, 1907-2002 Tomten är vaken Svenska [aut]
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
 • 839.7374 23/swe
Other classification:
 • Hcf
Contents:
Hur vi firar jul i Bullerbyn -- Räven och tomten -- Titta Madicken, det snöar! -- Det stora tabberaset i Katthult -- Kajsa Kavat hjälper mormor -- Vi har så roligt när det är jul -- Pippi har julgransplundring -- Tomten är vaken
Summary: Kom i stämning inför julen med Astrid Lindgrens allra bästa och juligaste berättelser! I den här vackra samlingsvolymen hittar du Astrids mest älskade karaktärer och julfavoriter som passar både stora och små. Kryp upp i soffan med någon du tycker om och läs om hur man firar jul i Bullerbyn, hemma hos Madicken och hos Lotta på Bråkmakargatan. Upplev julnattens magi i den nya klassikern Räven och tomten och följ med Pippi på en hejdundrande julgransplundring. I Astrid Lindgrens sagovärld är julen också en tid att tänka på de som har det svårt, som när Emil ställer till med julkalas för hjonen i fattigstugan eller när Kajsa Kavat hjälper mormor med polkagrisförsäljningen på torget. Boken är genomillustrerad med klassiska färgbilder av Ilon Wikland, Björn Berg, Ingrid Vang Nyman och Eva Eriksson. Den perfekta julklappen som räcker hela jullovet!
Item type: Julbok List(s) this item appears in: BTK2020_12
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Julbok Julbok Alingsås bibliotek Julmedia Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcf Available 80066169689
Julbok Julbok Alingsås bibliotek Julmedia Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcf Available 80066169707
Julbok Julbok Ingareds bibliotek Julmedia Ingared Barn- och Unga Hcf Available 80066169691
Julbok Julbok Sollebrunns bibliotek Julmedia Sollebrunn Barn- och Unga Hcf Available 80065523237
Total holds: 0

Hur vi firar jul i Bullerbyn -- Räven och tomten -- Titta Madicken, det snöar! -- Det stora tabberaset i Katthult -- Kajsa Kavat hjälper mormor -- Vi har så roligt när det är jul -- Pippi har julgransplundring -- Tomten är vaken

Kom i stämning inför julen med Astrid Lindgrens allra bästa och juligaste berättelser! I den här vackra samlingsvolymen hittar du Astrids mest älskade karaktärer och julfavoriter som passar både stora och små. Kryp upp i soffan med någon du tycker om och läs om hur man firar jul i Bullerbyn, hemma hos Madicken och hos Lotta på Bråkmakargatan. Upplev julnattens magi i den nya klassikern Räven och tomten och följ med Pippi på en hejdundrande julgransplundring. I Astrid Lindgrens sagovärld är julen också en tid att tänka på de som har det svårt, som när Emil ställer till med julkalas för hjonen i fattigstugan eller när Kajsa Kavat hjälper mormor med polkagrisförsäljningen på torget. Boken är genomillustrerad med klassiska färgbilder av Ilon Wikland, Björn Berg, Ingrid Vang Nyman och Eva Eriksson. Den perfekta julklappen som räcker hela jullovet!

Powered by: Koha