Syndetics cover image
Image from Syndetics

I går / Agota Kristof ; översättning: Marianne Tufvesson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: French Publisher: [Stockholm] : Wahlström & Widstrand, [2020]Manufacturer: Falun : Scandbook, 2020Description: 98 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789146236252
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 843.914 23/swe
Other classification:
  • Hcej.01
Summary: Varje dag upprepar Sandor Lester sin ”idiotiska kapplöpning”: kliver på bussen, stämplar in på fabriken. På lördagarna träffar han Yolande, som han inte är särskilt förtjust i. Den lilla tid han har över ägnar han åt att drömma om ett annat liv, en stor författares liv. Och åt att tänka på Line, den perfekta kvinnan. En morgon på bussen är det Line, den riktiga Line, som dyker upp från hans förflutna som landsflykting.”Då var det alltså henne jag väntade på!”Har man läst trilogin och "Analfabeten" är bokens universum omedelbart igenkännbart. Men man lika gärna kan läsa "I går" som en första kontakt med Agota Kristof.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_6
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 Hce Available 80066358147
Bok Bok Ingareds bibliotek Skönlitteratur Ingared Vuxenavdelningen Hce Available 80066166451
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2020

Varje dag upprepar Sandor Lester sin ”idiotiska kapplöpning”: kliver på bussen, stämplar in på fabriken. På lördagarna träffar han Yolande, som han inte är särskilt förtjust i. Den lilla tid han har över ägnar han åt att drömma om ett annat liv, en stor författares liv. Och åt att tänka på Line, den perfekta kvinnan. En morgon på bussen är det Line, den riktiga Line, som dyker upp från hans förflutna som landsflykting.”Då var det alltså henne jag väntade på!”Har man läst trilogin och "Analfabeten" är bokens universum omedelbart igenkännbart. Men man lika gärna kan läsa "I går" som en första kontakt med Agota Kristof.

Powered by: Koha