Syndetics cover image
Image from Syndetics

Fönstret i parken : roman / Ulf Eriksson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2021]Manufacturer: 2021Description: 163 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789100182137
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.7374 23/swe
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Genom parkens grenverk ser Max ljuset från sin väns fönster. Men parken är stor och vägarna genom den många. Hans vän kanske bara skenbart är hemma? Max delar sin tid mellan jobbet i järnaffären, promenader och minnena av ett liv som har gått bara alltför fort. En dag får han en oväntad försändelse: nyckeln till vännens lägenhet. Det blir början till ett sökande som leder djupare in i parken och i hans eget liv.Fönstret i parken är sista delen i en trilogi filosofiska romaner där Ulf Eriksson med välbekant rörlighet och oräddhet skapar genreöverskridande, fragmentariska texter som varken skyr det höglitterära eller det situationskomiska, det spekulativt essäistiska eller det naiva skådandet.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2021_6
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 Hc Available 80066624230
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Genom parkens grenverk ser Max ljuset från sin väns fönster. Men parken är stor och vägarna genom den många. Hans vän kanske bara skenbart är hemma? Max delar sin tid mellan jobbet i järnaffären, promenader och minnena av ett liv som har gått bara alltför fort. En dag får han en oväntad försändelse: nyckeln till vännens lägenhet. Det blir början till ett sökande som leder djupare in i parken och i hans eget liv.Fönstret i parken är sista delen i en trilogi filosofiska romaner där Ulf Eriksson med välbekant rörlighet och oräddhet skapar genreöverskridande, fragmentariska texter som varken skyr det höglitterära eller det situationskomiska, det spekulativt essäistiska eller det naiva skådandet.

Powered by Koha