Syndetics cover image
Image from Syndetics

Noveller / Tessa Hadley ; översättning av Marianne Tufvesson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Stockholm] : Wahlström & Widstrand, [2021]Manufacturer: 2021Description: 196 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789146236238
Genre/Form: DDC classification:
  • 823.92 23/swe
Other classification:
  • Hcee.016
Summary: Tessa Hadley är en av vår tids främsta novellister och den författare som publicerat flest noveller i The New Yorker. En student blir förälskad i sin lärare och inleder en affär med en man som liknar honom. En hemhjälp som tar hand om en åldrande man upptäcker hemligheter ur hans förflutna. En nyskild kvinna får låna en lägenhet och blir besatt av ägarinnans före detta pojkvän.Noveller innehåller ett urval från Tessa Hadleys tre novellsamlingar. Tre av novellerna är inte tidigare publicerade i bokform.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Böcker till kaffet - 2 november 2022 | Kulturrådet 2023_6
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 Hce Available 80066576209
Bok Bok Sollebrunns bibliotek Skönlitteratur Sollebrunn Vuxenavdelningen Hce Available 80066582697
Total holds: 0

Tessa Hadley är en av vår tids främsta novellister och den författare som publicerat flest noveller i The New Yorker. En student blir förälskad i sin lärare och inleder en affär med en man som liknar honom. En hemhjälp som tar hand om en åldrande man upptäcker hemligheter ur hans förflutna. En nyskild kvinna får låna en lägenhet och blir besatt av ägarinnans före detta pojkvän.Noveller innehåller ett urval från Tessa Hadleys tre novellsamlingar. Tre av novellerna är inte tidigare publicerade i bokform.

Powered by: Koha