Syndetics cover image
Image from Syndetics

Dubbelspel / Andreas Palmaer, Jonas Källberg.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Gamers ; level 1Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, [2021]Manufacturer: 2021Description: 138 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179754891
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: E-sport eller fotboll, vad är viktigast?Det är frågan som hela Lionel Silvers liv kretsar kring i nya serien ”Gamers”!Lionel Silver spelar fotboll flera gånger i veckan. Det finns bara ett problem: Han är bollrädd och skulle helst stanna hemma och spela Golden Goal – världens bästa fotbollsspel. Men Lionel är tyvärr son till Tom Silver, f.d. fotbollsstjärna, och ”Tanja Tortyr”, världens mest övertaggade gympalärare. Det värsta de vet är tevespelande. Så när Lionels fotbollslag har match samtidigt som det är en Golden Goal-turnering i staden, måste Lionel komma på en lösning. Insatserna är skyhöga, för om Lionel blir påkommen kan han glömma att få spela en enda sekund Golden Goal igen …”Gamers: Dubbelspel” är skriven av Andreas Palmaer (som tidigare skrivit fotbollsserien ”Fans” tillsammans med Arne Norlin) och är en lättläst bok full av humor för 9-12, om kärleken till fotboll och e-sport, men också om vänskap och hur det är att inte känna att man passar in i sin egen familj. Men mest handlar den förstås om spännande matcher, både på fotbollsplanen och i spelvärlden. Något som Jonas Källberg tagit fasta på i sina färgstärka och gaminginspirerade illustrationer.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_1
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Notes Date due Barcode Item holds
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcg Checked out Gamers del 1 2024-04-20 80067543422
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcg Checked out Gamers del 1 2021-11-11 80067543420
Barnbok Barnbok Ingareds bibliotek Skönlitteratur Ingared Barn- och Unga Hcg Available 80070575148
Barnbok Barnbok Sollebrunns bibliotek Skönlitteratur Sollebrunn Barn- och Unga Hcg Available 80070153614
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

E-sport eller fotboll, vad är viktigast?Det är frågan som hela Lionel Silvers liv kretsar kring i nya serien ”Gamers”!Lionel Silver spelar fotboll flera gånger i veckan. Det finns bara ett problem: Han är bollrädd och skulle helst stanna hemma och spela Golden Goal – världens bästa fotbollsspel. Men Lionel är tyvärr son till Tom Silver, f.d. fotbollsstjärna, och ”Tanja Tortyr”, världens mest övertaggade gympalärare. Det värsta de vet är tevespelande. Så när Lionels fotbollslag har match samtidigt som det är en Golden Goal-turnering i staden, måste Lionel komma på en lösning. Insatserna är skyhöga, för om Lionel blir påkommen kan han glömma att få spela en enda sekund Golden Goal igen …”Gamers: Dubbelspel” är skriven av Andreas Palmaer (som tidigare skrivit fotbollsserien ”Fans” tillsammans med Arne Norlin) och är en lättläst bok full av humor för 9-12, om kärleken till fotboll och e-sport, men också om vänskap och hur det är att inte känna att man passar in i sin egen familj. Men mest handlar den förstås om spännande matcher, både på fotbollsplanen och i spelvärlden. Något som Jonas Källberg tagit fasta på i sina färgstärka och gaminginspirerade illustrationer.

Powered by: Koha