Syndetics cover image
Image from Syndetics

Sticka, sy & skapa : kreativa projekt i naturliga material / Erika Åberg ; foto: Linnea Ronström.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Sundbyberg] : Bokförlaget Semic, [2021]Manufacturer: 2021Description: 126 sidor illustrationer 23 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789155270131
Other title:
  • Sticka, sy och skapa
Subject(s): DDC classification:
  • 746.4 23/swe
Other classification:
  • Qcc
  • P.09
Summary: Vem drömmer inte om mer kreativitet och skapande i vardagen? Här finns underbara handgjorda projekt som både är enkla och inspirerande. Använd dig av de material du har hemma, återbruka eller ge dig ut i naturen och plocka nypon, rönnbär och vass.Sticka en vändbar halsduk eller varma sockor av restgarner, gör egna glasunderlägg, broderade nålbrev och festliga girlanger. Vik askar, fläta stjärnor, sy en korg eller en praktisk påse till alla pågående projekt. Du får också lära dig att färga garn och göra enkla tygtryck. Hitta lugnet, närvaron och omtanken i en hållbar och handgjord vardag.Erika Åbergs kreativa skapande har gjort henne till en uppskattad och omtyckt profil inom handarbete, både i Sverige och utomlands.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Böcker till kaffet februari 2022
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Alingsås bibliotek Facklitteratur Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 Qcc Available 80072079238
Bok Bok Sollebrunns bibliotek Facklitteratur Sollebrunn Vuxenavdelningen Qcc Available 80068234611
Total holds: 0

Vem drömmer inte om mer kreativitet och skapande i vardagen? Här finns underbara handgjorda projekt som både är enkla och inspirerande. Använd dig av de material du har hemma, återbruka eller ge dig ut i naturen och plocka nypon, rönnbär och vass.Sticka en vändbar halsduk eller varma sockor av restgarner, gör egna glasunderlägg, broderade nålbrev och festliga girlanger. Vik askar, fläta stjärnor, sy en korg eller en praktisk påse till alla pågående projekt. Du får också lära dig att färga garn och göra enkla tygtryck. Hitta lugnet, närvaron och omtanken i en hållbar och handgjord vardag.Erika Åbergs kreativa skapande har gjort henne till en uppskattad och omtyckt profil inom handarbete, både i Sverige och utomlands.

Powered by: Koha