Syndetics cover image
Image from Syndetics

Det tredje ljuset ; Små ting som dessa / Claire Keegan ; översättning: Marianne Tufvesson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Language: Swedish Original language: English Language: Swedish Original language: English Publisher: [Stockholm] : Wahlström & Widstrand, [2021]Manufacturer: 2021Description: 144 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789146237945
Contained works:
  • Keegan, Claire Foster Svenska [aut]
  • Keegan, Claire Small things like these Svenska [aut]
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823.914 23/swe
Other classification:
  • Hcee.01
Summary: I Det tredje ljuset skickas en liten flicka till fosterföräldrar utan att veta när hon kommer att återvända. I främlingarnas hus får hon för första gången uppleva vad trygghet och kärlek är. I Små ting som dessa möter vi Bill Furlong. En morgon strax före jul kör han till klostret utanför staden för att leverera kol, men innan dagen är slut har han konfronterat mörkret och tystnaden i en stad som kontrolleras av kyrkan. Det tredje ljuset är en modern klassiker och konstant bästsäljare på Irland och Små ting som dessa är den fristående uppföljare vi väntat på i elva år. Om empati, hopp och tyst hjältemod.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Böcker till kaffet februari 2022
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 Hce Available 80068389002
Bok Bok Ingareds bibliotek Skönlitteratur Ingared Vuxenavdelningen Hce Available 80069205946
Bok Bok Sollebrunns bibliotek Skönlitteratur Sollebrunn Vuxenavdelningen Hce Available 45500353522
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

I Det tredje ljuset skickas en liten flicka till fosterföräldrar utan att veta när hon kommer att återvända. I främlingarnas hus får hon för första gången uppleva vad trygghet och kärlek är. I Små ting som dessa möter vi Bill Furlong. En morgon strax före jul kör han till klostret utanför staden för att leverera kol, men innan dagen är slut har han konfronterat mörkret och tystnaden i en stad som kontrolleras av kyrkan. Det tredje ljuset är en modern klassiker och konstant bästsäljare på Irland och Små ting som dessa är den fristående uppföljare vi väntat på i elva år. Om empati, hopp och tyst hjältemod.

Powered by: Koha