Syndetics cover image
Image from Syndetics

Resan / översättning Marjut Hökfelt ; [författare] Timo Parvela, Bjørn Sortland ; illustrationer: Pasi Pitkänen.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Finnish Series: Kepler62 ; bok trePublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2022Description: 147 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179754471
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.78 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcg
Summary: Jordens naturresurser minskar och regeringen beslutar att skicka ut ett antal barn på en expedition i rymden, för att utforska om liv är möjligt på en annan planet. Efter hård träning på en hemlig bas åker Ari, Joni och Marie tillsammans med en grupp andra barn i väg på en mer eller mindre frivillig resa, genom meteorfält och maskhål. Målet är planeten Kepler62e, som ligger 1200 ljusår från jorden, men Ari misstänker att något inte stämmer – att de inte fått veta hela sanningen. Resan mot planeten hotas av livsfara och de tvingas ställas inför svåra val …Resan är den tredje delen i den spännande och rikt illustrerade serien Kepler62, och början på ett vilt rymdäventyr!
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_4
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Skönlitteratur - Gaming Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcg Available 80069508505
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Skönlitteratur - Gaming Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcg Available 80069508503
Barnbok Barnbok Sollebrunns bibliotek Skönlitteratur - Gaming Sollebrunn Barn- och Unga Hcg Available 80069430010
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Varannan bok i serien med Timo Parvela respektive Bjørn Sortland som författare

Jordens naturresurser minskar och regeringen beslutar att skicka ut ett antal barn på en expedition i rymden, för att utforska om liv är möjligt på en annan planet. Efter hård träning på en hemlig bas åker Ari, Joni och Marie tillsammans med en grupp andra barn i väg på en mer eller mindre frivillig resa, genom meteorfält och maskhål. Målet är planeten Kepler62e, som ligger 1200 ljusår från jorden, men Ari misstänker att något inte stämmer – att de inte fått veta hela sanningen. Resan mot planeten hotas av livsfara och de tvingas ställas inför svåra val …Resan är den tredje delen i den spännande och rikt illustrerade serien Kepler62, och början på ett vilt rymdäventyr!

Powered by: Koha