Syndetics cover image
Image from Syndetics

Bara en mor / Roy Jacobsen ; översättning av Staffan Söderblom.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Norwegian Publisher: Stockholm : Norstedts, [2022]Manufacturer: 2022Description: 250 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789113116297
Other title:
  • Bara en mor : roman [Cover title]
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.823 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcedb.01
Summary: Efter en lång resa är Ingrid tillbaka på Barrøya. Livet återgår till det vanliga men kriget fortsätter att kasta långa skuggor över hela landet. Kollaboratörer ska bestraffas hårt även om många istället bara vill lämna hemskheterna bakom sig. En dag kommer Mattias, en liten pojke, till ön och kort därefter försvinner hans far på ett mystiskt sätt. Ingrid och hennes dotter Kaja tar hand om pojken som snart blir en del av öns kollektiv. Men vem är han egentligen? Varifrån kommer han? Bara en mor är fjärde boken i berättelsen om Ingrid på Barrøya, en serie som inleddes med De osynliga och som sedan fortsatte med Vitt hav och Fartygets ögon. Det är romaner om en liten ö i Nordnorge, men också berättelsen om en osedvanligt modig och stark kvinna som är villig att offra allt för att rädda sin familj och sitt ursprung.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_1
Holdings
Item type Home library Collection Call number Vol info Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 Hce Ingrid Barröy D. 4 Checked out 2024-05-10 80069459783
Bok Bok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 Hce Ingrid Barröy D. 4 Available 80069456844
Bok Bok Ingareds bibliotek Skönlitteratur Ingared Vuxenavdelningen Hce Ingrid Barröy D. 4 Available 80069460475
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Serie/fortsättningsarbete: 1. De osynliga -- 2. Vitt hav -- 3. Fartygets ögon -- 4. Bara en mor

Efter en lång resa är Ingrid tillbaka på Barrøya. Livet återgår till det vanliga men kriget fortsätter att kasta långa skuggor över hela landet. Kollaboratörer ska bestraffas hårt även om många istället bara vill lämna hemskheterna bakom sig. En dag kommer Mattias, en liten pojke, till ön och kort därefter försvinner hans far på ett mystiskt sätt. Ingrid och hennes dotter Kaja tar hand om pojken som snart blir en del av öns kollektiv. Men vem är han egentligen? Varifrån kommer han? Bara en mor är fjärde boken i berättelsen om Ingrid på Barrøya, en serie som inleddes med De osynliga och som sedan fortsatte med Vitt hav och Fartygets ögon. Det är romaner om en liten ö i Nordnorge, men också berättelsen om en osedvanligt modig och stark kvinna som är villig att offra allt för att rädda sin familj och sitt ursprung.

Powered by: Koha