Syndetics cover image
Image from Syndetics

Det värsta som kan hända / av Helena Karlsson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: 16 ; 4Publisher: Helsingborg : Hegas, [2022]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2022Description: 76 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180084369
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.73 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hc.01,u
Summary: När Alice gör slut med Oskar verkar han inte bry sig. Men så händer något som förändrar hela Alice liv. Oskar lägger ut bilder av henne på nätet – nakenbilder. I skolan stirrar, fnissar och viskar folk när hon går förbi. Alice blir helt förkrossad, men utåt visar hon bara ilska. En ilska som aldrig tar slut. Det värsta som kan hända är en fristående fortsättning av serien 16 som handlar om kärlek, vänskap och relationer. En serie som tar upp viktiga frågor och etiska dilemman som skulle kunna hända vem som helst. Serien är spännande att läsa och fungerar bra som underlag för diskussioner! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_1
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Lättläst Alingsås Barn & Unga - Entréplan uHc Available 80069993471
Barnbok Barnbok Ingareds bibliotek Lättläst Ingared Barn- och Unga uHc Available 80067927861
Barnbok Barnbok Sollebrunns bibliotek Skönlitteratur Sollebrunn Barn- och Unga uHc Available 80070006931
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Hegas-nivå: 2

Härtill kompletterande material på internet

När Alice gör slut med Oskar verkar han inte bry sig. Men så händer något som förändrar hela Alice liv. Oskar lägger ut bilder av henne på nätet – nakenbilder. I skolan stirrar, fnissar och viskar folk när hon går förbi. Alice blir helt förkrossad, men utåt visar hon bara ilska. En ilska som aldrig tar slut. Det värsta som kan hända är en fristående fortsättning av serien 16 som handlar om kärlek, vänskap och relationer. En serie som tar upp viktiga frågor och etiska dilemman som skulle kunna hända vem som helst. Serien är spännande att läsa och fungerar bra som underlag för diskussioner! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 13 år

Powered by: Koha