Syndetics cover image
Image from Syndetics

Kommer tigrar / Barbro Lindgren, Sara Olausson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2022Description: 25 onumrerade sidor illustrationer 17 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129733891
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf(yb)
Summary: Loranga, Masarin och Dartanjang finns nu äntligen även för de små läsarna! "Kommer bilen? Kommer åska? Kommer tigrar! Masarin rädd Loranga glad" Kommer tigrar och Dartanjang sjuk är underbara småbarnsböcker i samma anda som de älskade böckerna om Max! Med korta meningar, färgstarka illustrationer och mitt i prick-humor får vi möta de underbart knasiga favoriterna Loranga, Masarin och Dartanjang i ett helt nytt format. Bilderna är gjorda av Sara Olausson som även står bakom de hyllade seriealbumen om Loranga och texten är skriven i samarbete mellan Sara Olausson och Barbro Lindgren.
Item type: Pekbok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_1
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Pekbok Pekbok Alingsås bibliotek Pekbok Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcf Available 80069941081
Pekbok Pekbok Ingareds bibliotek Pekbok Ingared Barn- och Unga Hcf Checked out 2024-03-09 80070488349
Pekbok Pekbok Sollebrunns bibliotek Pekbok Sollebrunn Barn- och Unga Hcf Available 80070006515
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Loranga, Masarin och Dartanjang finns nu äntligen även för de små läsarna! "Kommer bilen? Kommer åska? Kommer tigrar! Masarin rädd Loranga glad" Kommer tigrar och Dartanjang sjuk är underbara småbarnsböcker i samma anda som de älskade böckerna om Max! Med korta meningar, färgstarka illustrationer och mitt i prick-humor får vi möta de underbart knasiga favoriterna Loranga, Masarin och Dartanjang i ett helt nytt format. Bilderna är gjorda av Sara Olausson som även står bakom de hyllade seriealbumen om Loranga och texten är skriven i samarbete mellan Sara Olausson och Barbro Lindgren.

Powered by: Koha