Syndetics cover image
Image from Syndetics

Den andra staden / Helen Ekeroth.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Silverringarna ; 1:a delenPublisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2022Description: 305 sidor 20 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129734607
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01,u
Summary: I Lux Malmö lever magin sitt eget liv och drar till sig osynliga väsen. I Dimos Malmö - det försvunna Malmö utan magi - håller miljökatastrofer och kriminalitet på att förstöra staden. När Lux farmor mördas sätter det i gång hennes jakt på sanningen och de mytomspunna portalerna. Samtidigt reser Dimo genom portalen i hopp om att hämta magi för att rädda sin stad. Lux och Dimo möts utan att veta hur sammanlänkade deras öden kommer att bli. Men med fiender på båda sidorna kan de inte lita på någon. Kanske inte ens på varandra. Den andra staden är en berättelse om gott och ont, magi och kärlek och är den första delen i serien Silverringarna.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_1
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Skönlitteratur - Fantasy Unga vuxna Plan -1 Fantasy Available 80070096642
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Skönlitteratur - Fantasy Alingsås Barn & Unga - Entréplan uHc Available 80067922718
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

I Lux Malmö lever magin sitt eget liv och drar till sig osynliga väsen. I Dimos Malmö - det försvunna Malmö utan magi - håller miljökatastrofer och kriminalitet på att förstöra staden. När Lux farmor mördas sätter det i gång hennes jakt på sanningen och de mytomspunna portalerna. Samtidigt reser Dimo genom portalen i hopp om att hämta magi för att rädda sin stad. Lux och Dimo möts utan att veta hur sammanlänkade deras öden kommer att bli. Men med fiender på båda sidorna kan de inte lita på någon. Kanske inte ens på varandra. Den andra staden är en berättelse om gott och ont, magi och kärlek och är den första delen i serien Silverringarna.

Powered by: Koha