Syndetics cover image
Image from Syndetics

Ett hål / Yael Frankel ; översättning av Marika Gedin.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Spanish Publisher: Stockholm : Goobar förlag, [2022]Manufacturer: 2022Description: 29 onumrerade sidor huvudsakligen illustrationer 26 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789152702437
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 863.7 23/swe
Other classification:
  • Hcf(yb)
Summary: Vem har inte någon gång känt ett hål i bröstet? En bilderbok för alla åldrar, som med stor ömhet och känslighet gestaltar det tomrum och den sorg som blir kvar då en älskad person försvinner. Med få, enkla ord och uttrycksfulla, djärva illustrationer gestaltas ett svårt ämne, så att alla, även de yngsta kan förstå de känslor som hålet representerar.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_1
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bilderbok Bilderbok Alingsås bibliotek Bilderbok Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcf Available 80067920459
Bilderbok Bilderbok Sollebrunns bibliotek Temahyllan - Sorg & saknad Sollebrunn Barn- och Unga Hcf Available 80067927879
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Vem har inte någon gång känt ett hål i bröstet? En bilderbok för alla åldrar, som med stor ömhet och känslighet gestaltar det tomrum och den sorg som blir kvar då en älskad person försvinner. Med få, enkla ord och uttrycksfulla, djärva illustrationer gestaltas ett svårt ämne, så att alla, även de yngsta kan förstå de känslor som hålet representerar.

Powered by: Koha