Syndetics cover image
Image from Syndetics

Den som ljuger / av Helena Karlsson.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Helsingborg : Hegas, [2022]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2022Description: 80 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180085847
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.73 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hc.01,u
Summary: En dag får Felipe ett meddelande från en okänd man. Han påstår att han är Felipes pappa och vill träffas. Felipe fattar ingenting. När han pratar med sin mamma blir det uppenbart att någon av dem ljuger. Men vem? Den som ljuger är den femte och sista delen i den lättlästa serien 16 som handlar om kärlek, vänskap och relationer. Den här gången står den vanligtvis väldigt glada Felipe i centrum. Men nu är han arg. Någon har ljugit för honom. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_5
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Lättläst Alingsås Barn & Unga - Entréplan uHc Available 80071074286
Barnbok Barnbok Sollebrunns bibliotek Lättläst Sollebrunn Barn- och Unga uHc Available 80068640341
Total holds: 0

Originalupplaga 2022

Hegas-nivå: 2

Härtill kompletterande material på internet

En dag får Felipe ett meddelande från en okänd man. Han påstår att han är Felipes pappa och vill träffas. Felipe fattar ingenting. När han pratar med sin mamma blir det uppenbart att någon av dem ljuger. Men vem? Den som ljuger är den femte och sista delen i den lättlästa serien 16 som handlar om kärlek, vänskap och relationer. Den här gången står den vanligtvis väldigt glada Felipe i centrum. Men nu är han arg. Någon har ljugit för honom. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 13 år

Powered by: Koha