Syndetics cover image
Image from Syndetics

Ella i Monets trädgård : en bilderbok om Claude Monet / text av Daniel Fehr ; illustrationer av Monika Vaicenavičienė ; översatt av Elin Svahn.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Bromma] : Opal, 2022Manufacturer: 2022Description: 40 onumrerade sidor illustrationer 31 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789172265646
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 759.4 23/swe
Other classification:
  • Ibz Monet, Claude(yb),u
  • Lz Monet, Claude(yb),u
Summary: För hundra år sedan reste många till målare till Giverny för att studera Monets måleri. Ellas pappa är en av dem. En dag smyger Ella in i Monets trädgård. Där träffar hon självaste Monet. De finner varandra och medan Ella tecknar berättar Monet om sitt liv och om impressionismen på ett sätt som fångar läsare i alla åldrar. En bok om att gå sin egen väg som kan inspirera alla som själva tycker om att teckna och måla.
Item type: Bilderbok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_4
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bilderbok Bilderbok Alingsås bibliotek Bilderbok Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcf Available 80071518783
Bilderbok Bilderbok Alingsås bibliotek Bilderbok Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcf Checked out 2024-05-08 80071518785
Bilderbok Bilderbok Sollebrunns bibliotek Bilderbok Sollebrunn Barn- och Unga Hcf Available 80068640234
Total holds: 0

För hundra år sedan reste många till målare till Giverny för att studera Monets måleri. Ellas pappa är en av dem. En dag smyger Ella in i Monets trädgård. Där träffar hon självaste Monet. De finner varandra och medan Ella tecknar berättar Monet om sitt liv och om impressionismen på ett sätt som fångar läsare i alla åldrar. En bok om att gå sin egen väg som kan inspirera alla som själva tycker om att teckna och måla.

Powered by: Koha