Syndetics cover image
Image from Syndetics

Våra historiska arkiv : en slumrande skatt / Claes Westling.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Lund : Nordic Academic Press, [2022]Manufacturer: Falun : ScandBook, 2022Description: 177 sidor illustrationer, kartor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789189361331
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 027.0485 23/swe
Other classification:
  • Ac-c
  • Kc
Online resources: Summary: Det blir allt vanligare att arkivforskning bedrivs uteslutande digitalt med hjälp av arkiv som är tillgängliga på internet, men en överväldigande stor del av våra historiska arkiv finns endast i form av pergament och papper. Boken utgör en översikt över det rika historiska källmaterial som finns i svenska arkiv och kan användas som en handbok för alla som vill upptäcka denna slumrande skatt.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_4
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Notes Date due Barcode Item holds
Bok Bok Alingsås bibliotek Facklitteratur Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 027 Available 45504511997
Referens Referens Alingsås museum Allmän samling Alingsås museum Ac-c Ej för utlån Detta exemplar kan endast läsas på plats i museets arkiv. Kontakta museet för tidsbokning. 80072109314
Total holds: 0

Det blir allt vanligare att arkivforskning bedrivs uteslutande digitalt med hjälp av arkiv som är tillgängliga på internet, men en överväldigande stor del av våra historiska arkiv finns endast i form av pergament och papper. Boken utgör en översikt över det rika historiska källmaterial som finns i svenska arkiv och kan användas som en handbok för alla som vill upptäcka denna slumrande skatt.

Powered by: Koha