Syndetics cover image
Image from Syndetics

Confidence man : berättelsen om Donald Trumps uppgång och Amerikas fall / Maggie Haberman ; översättning: Margareta Eklöf och Manne Svensson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2022]Manufacturer: 2022Description: 585 sidor, 32 onumrerade planschsidor illustrationer 24 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789100199494
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 973.933092 23/swe
Other classification:
  • Lz Trump, Donald
  • Ocf-qa
  • Kqa.6
Summary: Donald Trump var tidigt en mytomspunnen man. Många av historierna fabricerades och spreds av Trump själv, som då var en publicitetshungrig imperiebyggare i fastighets- och hotellbranschen. Och när han sedan klev in i politiken och blev USA:s president var det fortfarande lögnerna och osanningarna som definierade honom. Ingen journalist har följt Donald Trumps karriär lika länge som Maggie Haberman och ingen är lika väl skickad att punktera myterna och ge en heltäckande bild av hans osannolika färd mot toppen. Confidence man är den definitiva biografin om Donald Trump, baserad på hundratals intervjuer, bland annat med Trump själv och hans innersta krets.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_5
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Alingsås bibliotek Biografier Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 Lz Trump, Donald Available 80072251144
Total holds: 0

Donald Trump var tidigt en mytomspunnen man. Många av historierna fabricerades och spreds av Trump själv, som då var en publicitetshungrig imperiebyggare i fastighets- och hotellbranschen. Och när han sedan klev in i politiken och blev USA:s president var det fortfarande lögnerna och osanningarna som definierade honom. Ingen journalist har följt Donald Trumps karriär lika länge som Maggie Haberman och ingen är lika väl skickad att punktera myterna och ge en heltäckande bild av hans osannolika färd mot toppen. Confidence man är den definitiva biografin om Donald Trump, baserad på hundratals intervjuer, bland annat med Trump själv och hans innersta krets.

Powered by: Koha