Syndetics cover image
Image from Syndetics

Fångad i rymden / av Artur Laperla ; ansvariga för serien: Max Luchini + Ed ; seriedesign av Immaculada Bordell ; översättning av Johanna Brock.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Spanish Series: Super Potato ; 2Publisher: Helsingborg : Hegas, [2022]Manufacturer: Helsingborg : Ordstark, 2022Description: 54 sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789180083461
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 741.5946 23/swe
Other classification:
  • Hci,u
Summary: Åh nej! Super Potato blir kidnappad! Den onde snigelkungen Zorr har rest till jorden för att fånga en jordvarelse till sin monstersamling. Av en slump stöter han på Super Potato – en högst ovanlig jordvarelse. Han fångar in potatis-hjälten och sätter honom i ett fängelse i yttre rymden. Super Potato måste nu komma på ett sätt att besegra den onde Zorr, befria alla monster i hans samling och ta sig tillbaka till jorden igen. Det blir en episk kamp! Skrattfest för de yngre läsarna! Super Potato är lättlästa, actionfyllda och humoristiskt illustrerade böcker om superhjälten Super-Max som har blivit förvandlad till en potatis. En potatis med superkrafter! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_1
Holdings
Item type Home library Collection Call number Vol info Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Serier Alingsås Barn & Unga - Entréplan uHci D. 2 Checked out 2024-03-04 80071571655
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Hegas-nivå: 2

Åh nej! Super Potato blir kidnappad! Den onde snigelkungen Zorr har rest till jorden för att fånga en jordvarelse till sin monstersamling. Av en slump stöter han på Super Potato – en högst ovanlig jordvarelse. Han fångar in potatis-hjälten och sätter honom i ett fängelse i yttre rymden. Super Potato måste nu komma på ett sätt att besegra den onde Zorr, befria alla monster i hans samling och ta sig tillbaka till jorden igen. Det blir en episk kamp! Skrattfest för de yngre läsarna! Super Potato är lättlästa, actionfyllda och humoristiskt illustrerade böcker om superhjälten Super-Max som har blivit förvandlad till en potatis. En potatis med superkrafter! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 6 år

Powered by: Koha