Syndetics cover image
Image from Syndetics

Den försvunna söndagen / Ileana Surducan ; översättning av Göran Ribe.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: [Stockholm] : Epix, [2021]Manufacturer: 2021Edition: Första upplaganDescription: 63 sidor illustrationer 31 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789170896217
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 741.59498 23/swe
Other classification:
  • Hci,u
Summary: Nina bor i en nedsmutsad stad som är hemsökt av veckans sex arga vargar: Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag och Lördag. Varje dag bär med sig arbetsuppgifter som aldrig tar slut. Det finns en sjunde, snällare varg, men en elak häxa har stulit den och håller den inlåst. ”Den försvunna söndagen” av den rumänska serieskaparenIleana Surducan är inspirerad av gamla folksagor, men den kastar också ett ljus över problem vi har idag.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_1
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Serier Alingsås Barn & Unga - Entréplan uHci Available 80067922728
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2021

Nina bor i en nedsmutsad stad som är hemsökt av veckans sex arga vargar: Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag och Lördag. Varje dag bär med sig arbetsuppgifter som aldrig tar slut. Det finns en sjunde, snällare varg, men en elak häxa har stulit den och håller den inlåst. ”Den försvunna söndagen” av den rumänska serieskaparenIleana Surducan är inspirerad av gamla folksagor, men den kastar också ett ljus över problem vi har idag.

Powered by: Koha