Syndetics cover image
Image from Syndetics

Fallet med den förlorade tidens nycker : roman / Rune Christiansen ; översättning: Jonas Rasmussen.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Norwegian Publisher: Stockholm : Lil'Lit förlag, 2022Description: 218 sidor 20 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789198696059
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.8238 23/swe
Other classification:
  • Hcedb.01
Summary: Ett par månader efter sin mammas död reser Norma till sin pappa, Torsten, som har bosatt sig i ett ombyggt sommarhus på en ö. Torsten och mamman separerade när Norma var i mitten av tjugoårsåldern. Nu är Norma själv på väg att skiljas; hon har lämnat sin dotter hos hennes pappa i staden under denna junivecka. I ständiga försök att förstå sig själv och livet är Norma uppmärksam på allt som händer, som om det vore tecken som talade till henne.
Item type: Bok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2023_1
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Vuxenavdelningen - Plan 2 Roman Available 80067927755
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2022

Ett par månader efter sin mammas död reser Norma till sin pappa, Torsten, som har bosatt sig i ett ombyggt sommarhus på en ö. Torsten och mamman separerade när Norma var i mitten av tjugoårsåldern. Nu är Norma själv på väg att skiljas; hon har lämnat sin dotter hos hennes pappa i staden under denna junivecka. I ständiga försök att förstå sig själv och livet är Norma uppmärksam på allt som händer, som om det vore tecken som talade till henne.

Powered by: Koha