Syndetics cover image
Image from Syndetics

Äventyret i vattenlabyrinten / Emmy Abrahamson, Felicia Iversen.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: German Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2023Description: 75 sidor illustrationer 19 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129739817
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hcf
Summary: I trädgården hemma hos Desta finns en damm, skuggad av träden och omgärdad av blommor. Hon älskar dammen mest av allt, även om hennes mamma säger att den är farlig. Men hur farligt kan det vara med lite vatten? När Desta tappar sin keps i dammen och sträcker sig ut för att fånga den händer det som inte får hända. Hon faller i! Och så fort hon kommer ner under ytan förstår hon. Enda sättet att komma därifrån är genom en mörk undervattenslabyrint där det döljer sig mängder av skrämmande varelser. Alla är ute efter henne och för att bli fri måste hon svara på en rad kluriga gåtor. Vilken tur att hon inte behöver göra det ensam. I dammen bor nämligen det lilla grodynglet Til, och tillsammans kan de klara vad som helst.
Item type: Barnbok List(s) this item appears in: Kulturrådet 2024_3
Holdings
Item type Home library Collection Call number Vol info Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcf D.1 Available 80070822410
Barnbok Barnbok Alingsås bibliotek Skönlitteratur Alingsås Barn & Unga - Entréplan Hcf D.1 Checked out 2024-08-12 80074376235
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2023

Enligt förlaget översättning av den tyska boken, vilken är översatt från svenskt originalmanus

I trädgården hemma hos Desta finns en damm, skuggad av träden och omgärdad av blommor. Hon älskar dammen mest av allt, även om hennes mamma säger att den är farlig. Men hur farligt kan det vara med lite vatten? När Desta tappar sin keps i dammen och sträcker sig ut för att fånga den händer det som inte får hända. Hon faller i! Och så fort hon kommer ner under ytan förstår hon. Enda sättet att komma därifrån är genom en mörk undervattenslabyrint där det döljer sig mängder av skrämmande varelser. Alla är ute efter henne och för att bli fri måste hon svara på en rad kluriga gåtor. Vilken tur att hon inte behöver göra det ensam. I dammen bor nämligen det lilla grodynglet Til, och tillsammans kan de klara vad som helst.

Powered by: Koha